Загибель мера міста на Харківщині: з'явилися деталі трагічного ДТП
Категорія
Події
Дата публікації

Загибель мера міста на Харківщині: з'явилися деталі трагічного ДТП

Загибель мера міста на Харківщині: з'явилися деталі трагічного ДТП
Джерело:  NR

У поліції повідомили попередні висновки розслідування трагічної загибелі Олександра Лисицького, мера міста Дергачі у Харківській області.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Нацполіції.

Як стало відомо, 61-річний водій автомобіля ГАЗ з цистерною наїхав на мера через необережність. Від отриманих травм постраждалий помер у кареті швидкої допомоги дорогою до лікарні.

"Робітник, який поливав з шлангу берези, попросив водія під'їхати вперед до наступного дерева. Оскільки на вулиці було спекотно, капот автомобіля був піднятий. Тобто, водій нічого попереду не бачив", - розповів, начальник відділу профілактичної роботи Нацполіції Харківщини Олег Никоненко у коментарі виданню newsroom.kh.ua.

Читайте також: Український боксер-шоумен на позашляховику збив лося: з’явилися фото

За його словами, коли вантажівка з цистерною почала їхати вперед, практично в лоб підї'хала "Нива", з якої вийшов 61-річний мер Олександр Лисицький і пішов назустріч.

"Водій, не бачачи пішохода, здійснив на нього наїзд", - пояснив Никоненко.

Відкрито кримінальне провадження за статтею "порушення правил безпеки дорожнього руху", що передбачає до 8 років позбавлення волі.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше стало відомо про жахливу аварію із екс-міністром Ігорем Швайкою, котрий дивом лишився живий.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?