Загибель російського плавучого крана біля берегів Криму: з'явилися відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Загибель російського плавучого крана біля берегів Криму: з'явилися відео

Загибель російського плавучого крана біля берегів Криму: з'явилися відео
Джерело:  YouTube

Біля берегів Криму ведуться активні пошуки членів екіпажу плавучого крана, який затонув вранці 12 жовтня біля берегів окупованого Росією півострова, під час буксирування з порту "Кавказ" у Севастополь.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео, опубліковане в youtube.
Як стало відомо, на розшуки членів екіпажу затонулого судна кинуті більше 50 чоловік і десятки одиниць техніки.
У той же час, розшуки ускладнюються сильним хвилюванням моря.
«Варто зазначити, що пошуки ускладнюються погодними умовами: хвилювання моря становить до чотирьох балів. Організовано патрулювання берегової лінії селища Лівадія», - йдеться в повідомленні російського МНС.

Також стало відомо, що в районі пошуку були виявлені рятувальний жилет і коло.
Тим часом, експерти повідомили, що затонулий кран раніше отримав пробоїни при посадці на мілину і тоді отримав серйозні пошкодження.
На місце пробоїни були встановлені латки, які могли відірватися під час буксирування.



«Кілька років тому плавзасіб отримало пробоїну при посадці на мілину. Після того як судно зняли з мілини, пробоїну залатали. Однак подібні заплатки повинні бути на постійному контролі, особливо перед переміщенням. За попередньою версією, одна з таких латок відірвалася під час буксирування, однак більш точно про це можна буде сказати після експертизи", - повідомили в екстрених службах.



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  стало відомо про загибель біля бегерів окупованого Крима плавучого крану, на борту якого знаходилось 8 членів екіпажу, 5 вдалося спасти, доля трьох досі невідома.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?