Загибель Ту-154 в Росії: в Європі зробили несподівану заяву
Категорія
Світ
Дата публікації

Загибель Ту-154 в Росії: в Європі зробили несподівану заяву

Загибель Ту-154 в Росії: в Європі зробили несподівану заяву
Джерело:  InformNapalm

Чеський адвокат Мирослава Густакова, яка була знайома з декількома учасниками російського ансамблю ім. Александрова, загиблих під час катастрофи літака Ту-154 над Чорним морем, поставила під сумнів офіційні версії причин катастрофи.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Informnapalm.
«Зовнішні камери готелю в м.Сочі зафіксували вибух предмета досить низько над рівнем моря, літак летів тільки 70 секунд, набравши висоту не більше 260 метрів. Тоді що ж спалахнуло в небі через півгодини після падіння літака, при якому загинули 92 людини? Може, там летів інший літак?», - написала Густакова в Facebook, додавши відео, на якому, згідно з офіційною версією, зафіксовано спалах через півгодини після падіння літака.
Вона також не розуміє, як 3600 осіб, задіяних в рятувальній операції, знайшли тільки 20 тіл з 92 чоловік, а інших намагалися по шматочках збирати в мішки.
"Як може бути таке, що найбільший знайдений фрагмент літака - частина фюзеляжу з 10 ілюмінаторами, якщо літак падав з висоти лише 260 метрів, при цьому тіла жертв катастрофи MH17 на Донбасі, навпаки, залишилися переважно цілими, хоча вони падали на землю з нормальної льотної висоти?" - дивується Густакова.
На її думку, під час зльоту всі пасажири лайнера були пристебнуті ременями, але чомусь їх після катастрофи не знайшли в сидіннях. Вона наводить приклад, що після того, як бойовики збили малайзійський Боїнг на Донбасі, ряд жертв випали і приземлилися в сидіннях.

Читайте також: Катастрофа російського літака: в РФ розкрили дві головні версії

Для чеського адвоката також дивно, чому літак заправляли в Сочі, якщо відстань до Сирії звідти не дуже велика. Вона також порадила подивитися серіал про авіакатастрофи, що сталися з технічних причин.
"Ви побачите, як виглядали ці літаки після падіння з нормальної висоти польоту. А цей впав з 260 метрів - і подивіться, як виглядали жертви. Взагалі траплялося таке, щоб їх зовсім не знаходили?", - зазначила вона.
"Літак на кшталт впав через свою непридатність. А знаєте - якщо він вибухає в повітрі, потім йому вже важко летіти далі. Усвідомте, кому належав літак, кого треба було залучити для забезпечення вибуху літака. Вони, власне кажучи, навіть не брешуть, заявляючи, що це не теракт", - додала Густакова.
Як повідомляв ONLINE.UA, командир літака Ту-154 заявляв про нештатну ситуацію авіадиспетчерам.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?