Загибель Ту-154: відомий карикатурист показав реакцію росіян
Категорія
Світ
Дата публікації

Загибель Ту-154: відомий карикатурист показав реакцію росіян

Загибель Ту-154: відомий карикатурист показав реакцію росіян
Джерело:  online.ua

У Росії кумедно обіграли реакцію співвітчизників на загибель літака Ту-154 Міноборони РФ, який по шляху до Сирії впав в Чорне море.
Карикатуру на цю тему представив відомий російський художник Сергій Йолкін, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter видання Deutsche Welle.

Читайте також: Ро сійська журналістка пояснила, чому зраділа загибелі журналістів в катастрофі Ту-154
У новій роботі карикатуриста зображений знак на роздоріжжі, одна стрілка якого вказує у бік "сумувати за жертвами", а інша - "штурхати тих, хто не сумує". При цьому напрямок руху натовпу людей з вилами і смолоскипами показує, як росіяни обрали цькування тих, хто дозволив собі спірні висловлювання про жертви авіакатастрофи Ту-154.



Відзначимо, що користувачі соцмереж підтримали задум автора. Так, Svetlana Lukyanenko написала: "Знаю таких, на своїй шкірці відчула ..)".
Костянтин Калашников запропонував інший варіант назви однієї зі стрілок напрямку руху на карикатурі: "Сумувати про жертви + загальна б * лізація".
У той же час деякі росіяни вкрай негативно сприйняли нову роботу Йолкіна:


Як повідомляв ONLINE.UA, незабаром після катастрофи Ту-154 судові пристави в Росії почали розшукувати російських журналістів, які не висловили скорботу щодо цієї аварії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?