Загороднюк відповів,чи втратить Україна територію через розведення на Донбасі
Категорія
Україна
Дата публікації

Загороднюк відповів,чи втратить Україна територію через розведення на Донбасі

Загороднюк відповів,чи втратить Україна територію через розведення на Донбасі
Джерело:  online.ua

Міністр оборони Андрій Загороднюк не захотів коментувати інформацію про можливу втрату близько 30 населених пунктів і низки ключових висот у випадку розведення сил на Донбасі на позиції 2016 року, передає ONLINE.UA.

"Ми зараз не говоримо взагалі про інші ділянки. Ми говоримо тільки про дві ділянки (Петрівське і Золоте, – ред.)", - сказав він.

Вказано, що чиновника просили прокоментувати інформацію про можливу втрату 30 населених пунктів у випадку розведення сил і засобів. Однак Загороднбк це проігнорував, відзначивши, що питання щодо інших ділянок вирішуватиметься у майбутньому, а зараз "взагалі це питання не коментуємо".

Міністр каже, що наразі розведення навіть у Петрівському та Золотому не можливе, тому що бойовики не дотримуються домовленості про 7-денне припинення обстрілів.

Як відомо, колишній президент України народний депутат 9 скликання Петро Порошенко застеріг, що з відходом Об’єднаних сил на позиції трирічної давнини, українські війська втрачають 3 десятки населених пунктів і низку ключових висот.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що представники РФ на переговорах у Мінську вимагають запровадження закону про особливий статус Донбасу на постійній основі, а також вимагають відкрити контрольний пункт у Щасті.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?