Загострення на Донбасі: бойовики поновили обстріли з важкої зброї
Категорія
Україна
Дата публікації

Загострення на Донбасі: бойовики поновили обстріли з важкої зброї

Загострення на Донбасі: бойовики поновили обстріли з важкої зброї
Джерело:  online.ua

Окупаційні війська на Донбасі поновили обстріли із залученням важкої артилерії. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на представництво штабу Операції Об'єднаних сил.

Загалом протягом доби у четвер, 17 жовтня, ворог використав заборонені "Мінськом" артилерійські установки 122-мм, міномети 120-мм та 82-мм. Обстріли зафіксовані під населеними пунктами Новозванівкою, Новолуганським, Лебединським, Гладосовим, Водяним, Авдіївкою.

"Окрім того, НЗФ РФ, вчора підступно здійснили два обстріли із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 120 мм (8 мін) та 82 мм (5 мін) на ділянці розведення №2 Золоте-4", - інформує пресцентр.

Командування ООС відзначило, що цинічне ставлення агресора до війни демонструє його небажання її завершення. Без припинення вогню, зокрема - у певних локаціях, неможливе відведення військ.

Як повідомляв ONLINE.UA, Генеральний штаб ЗСУ заявив про планування в РФ загострення протистояння з Україною. За інформацією заступника начальника Олексія Тарана, ворог укріплює власні позиції у впродовж всього кордону з Україною. Також відповідну увагу агресор приділяє ОРДЛО та лінії зіткнення.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?