Загострення на Донбасі: Порошенко зробив важливу заяву по Авдіївці
Категорія
Події
Дата публікації

Загострення на Донбасі: Порошенко зробив важливу заяву по Авдіївці

Загострення на Донбасі: Порошенко зробив важливу заяву по Авдіївці
Джерело:  online.ua

В  Авдіївці, де тільки що завершили ремонт ліній електропередач, вдалося відновити електропостачання.


Загострення на Донбасі: хроніку подій читайте на ONLINE.UA.


Про це доповів голова Донецької облдержадміністрації Павло Жебрівський, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook президента України Петра Порошенка.


Читайте також: Загострення на Донбасі: стало відомо про важливу подію


"Так! Нарешті Авдіївка зі світлом!, - написав президент. - Вдячний злагодженій роботі українського уряду, Державної служби надзвичайних ситуацій, знаменитим українським військовим, які зробили все можливе для того, щоб не дати Російській Федерації спровокувати гуманітарну катастрофу і дестабілізувати ситуацію як в Авдіївці, так і по всій лінії фронту".



Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман також розповів про відновлення постачання міста електроенергією: "Отже енергопостачання Авдіївки відновлено. Ура!!! Ми це зробили завдяки злагодженим діям урядових структур, військових, ДСНС, служб ОДА. Вітаю жителів Авдіївки. І ще раз дякую всім!".



Як повідомляв ONLINE.UA,  російська сторона СЦКК намагалася зірвати ремонтні роботи в зоні АТО, не надавши необхідної для якісного ремонту кількості людей.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?