Загострення на Донбасі: штаб АТО дав нову інформацію про бої і поранених
Категорія
Події
Дата публікації

Загострення на Донбасі: штаб АТО дав нову інформацію про бої і поранених

Загострення на Донбасі: штаб АТО дав нову інформацію про бої і поранених
Джерело:  online.ua

31 січня в результаті бойових дій в зоні антитерористичної операції на Донбасі постраждало чотири бійці ВСУ.


Загострення на Донбасі: хроніку подій читайте на ONLINE.UA.


За даними прес-центру штабу АТО станом на 18:00 31 січня, бойовики ДНР ведуть обстріли позицій ВСУ в основному важким озброєнням. Всього було зафіксовано 46 обстрілів, в результаті яких двох українських військовослужбовців поранило, ще двоє отримали травми.


Читайте також: Європа видала нову порцію "стурбованості" через Донбас


На Маріупольком напрямку стріляли по Водяному та Бердянську з артилерії 122 мм калібру, по Новогригорівці, Красногорівці, Талаківці, Павлополю, Новотроїцькому, Водяному з мінометів 120 мм калібру, зі стрілецької зброї стріляли по Новогригорівці і Широкино, а в Чермалику працював снайпер.


На Донецькому напрямку в районі Авдіївки випустили близько сотні снарядів РСЗВ БМ-21 Град, стріляли з артилерії 152 мм калібру, з танків. З мінометів 120 мм стріляли по Опитному, Верхньоторецьку і Авдіївці, з гранатометів і стрілецької зброї - по Луганському.


На Луганському напрямку бойовики стріляли в районі Новозванівки, Кримського та Троїцького з мінометів 82 мм калібру.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  російський диверсант Ігор Стрєлков розповів про реальний стан справ бойовиків ДНР в районі Авдіївки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?