Загострення на Донбасі: у штабі АТО повідомили сумні новини
Категорія
Події
Дата публікації

Загострення на Донбасі: у штабі АТО повідомили сумні новини

Загострення на Донбасі: у штабі АТО повідомили сумні новини

Протягом 2 лютого бойовики 114 разів відкривали вогонь по українських позиціях, в результаті загинули чотири бійці Збройних сил України, ще 17 отримали поранення.


Загострення на Донбасі: хроніку подій читайте на ONLINE.UA.

Як повідомили в прес-центрі штабу АТО, на Донецькому напрямку бойовики вели вогонь з ракетних систем залпового вогню "Град" в районі Авдіївки, Пісків, Кам'янки і Досвідченого.
Також тут протягом усього дня практично безперервно били танки, міномети різних калібрів, гранатомети і стрілецьку зброю.


Читайте також: Потужний вибух в Донецьку: з'явилися нові фото, відео та головна версія

По Гранітному і Луганському вівся вогонь з 122-мм артилерії. По Луганському, Новгородської, Троїцькому, Мар'їнці, Верхнеторецкому, Водяному і Пісках бойовики били з мінометів різних калібрів.
На Маріупольському напрямку по силам АТО в районі Широкіно, Новогригорівка та Старогнатовки бойовики вели вогонь з РСЗВ "Град".
З 122-мм артилерії, 120 і 82-мм мінометів бойовики вели вогонь по Водяному, Красногорівці, Богданівці, Гранітного, Широкіно, Досвідченому, Мар'їнці, Чермалыку.
По Березовому, Павлополю, Гнутово і Водяному бойовики били з гранатометів, зенітних установок, стрілецької зброї. Чермалик терористи обстріляли з протитанкових ракетних комплексів, а позиції біля Маріїнки і Павлополя обстрілювали снайпери.
На Луганському напрямку з 152 мм артилерії бойовики обстріляли Новозвановку, а з мінометів - Кримське і Сива. З гранатометів і стрілецької зброї терористи били по Новозвановке і Новоалександровке.

Як повідомляв ONLINE.UA раніше  в мережі з'явилися фото наслідків жорстокого обстрілу бойовиками житлових районів Авдіївки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?