Захарченко буквально поїхав: соцмережі насмішила правда про ватажка ДНР
Категорія
Події
Дата публікації

Захарченко буквально поїхав: соцмережі насмішила правда про ватажка ДНР

Захарченко буквально поїхав: соцмережі насмішила правда про ватажка ДНР
Джерело:  online.ua

Новина про те, що у ватажка бойовиків ДНР Олександра Захарченка є II група інвалідності з психічного захворювання, викликала великий ажіотаж в інтернеті.
Про це повідомляє ONLINE.UA.
Користувачі соцмереж активно обговорюють заяви і вчинки лідера бойовиків, а також його дивні погрози і обіцянки "дійти до Британії" і "приходити мертвим" до бійців АТО.
Читайте також: Ватажок ДНР знову розмріявся про Київ: з'явилося відео






Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в інтернеті був опублікований документ, згідно з яким в 2010 році Олександру Захарченку було призначено лікування в стаціонарі Харківської обласної клінічної психіатричної лікарні №3. У довідці, яку виклали в мережу співробітники експертного центру, йдеться, що дії хворого "несуть загрозу оточуючим".
Офіційного підтвердження автентичності документа поки немає, але з біографії Захарченка відомо, що він, будучи уродженцем Донецької області, в зазначений період перебував якраз у Харкові.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?