Захарова накинулася із звинуваченнями на США через Україну
Категорія
Політика
Дата публікації

Захарова накинулася із звинуваченнями на США через Україну

Захарова накинулася із звинуваченнями на США через Україну
Джерело:  online.ua

4 грудня офіційна представниця російського Міністерства закордонних справ Марія Захарова звинуватила владу США в тому, що остання проводить спецоперацію із нагнітання обстановки навколо України з перекладанням відповідальності на РФ.

Джерело: Марія Захарова коментарі "Комерсанту" з приводу публікацій у західних ЗМІ про нібито підготовку РФ до вторгнення в Україну

Москва звинувачує США у брехні та нагнітанні ситуації

Російські збройні сили на російській території – законне право суверенної держави. Виходячи з дій НАТО в регіоні, американська преса має бути стурбована агресивними діями не Росії, а США. Штати проводять спецоперацію щодо нагнітання обстановки навколо України з перекладанням відповідальності на Росію, - заявила скандальна російська дипломатка.

Окрім того, Марія Захарова традиційно поскаржилася на те, що основою цієї спецоперації є "провокаційні дії поблизу російських кордонів, які супроводжуються звинувачувальною риторикою на адресу Москви".

Марія Захарова (фото — facebook.com/MIDRussia)

В принципі нічого нового – класична західна тактика. Вражає лише масштаб нахабства та брехні, – цинічно додала одіозна російська дипломатка.

Штати попереджають Україну про повномасштабний наступ РФ

Як стверджує американська розвідка, російський президент Володимир Путін запланував наступ на Україну на кількох фронтах вже на початку 2022 року за участі до 175 тисяч військовослужбовців.

Російські плани передбачають військовий наступ на Україну вже на початку 2022 року з масштабом сил, що вдвічі перевищує той, який ми бачили минулої весни під час раптових навчань Росії біля кордонів України… Плани включають широке пересування 100 батальйонних тактичних груп чисельністю близько 175 тисяч осіб, а також бронетехніку, артилерію та техніку, — розповіла розвідка США.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?