Захарова пообіцяла "потішити" США новими санкціями
Категорія
Політика
Дата публікації

Захарова пообіцяла "потішити" США новими санкціями

Захарова пообіцяла "потішити" США новими санкціями
Джерело:  online.ua

Команда очільника Кремля Володимира Путіна вирішила відповісти на санкції американської влади. Так, 5 березня скандальна російська дипломатка та офіційна представниця Міністерства закордонних справ Росії Марія Захарова попередила Вашингтон, що Москва незабаром оприлюднить свій стоп-лист, реагуючи на останні санкції США щодо Росії. Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на російське державне агентство  ТАСС.

"З огляду на, як вони (США) поводяться зараз, як вони опублікували відразу всі ці списки, я думаю, що ми їх скоро потішимо. Робота ведеться. Не думайте, що якщо ми про неї не говоримо, то її немає... З огляду на їхній підхід до того, щоб надати всьому цьому такий феєричний інформаційний вимір, ми їх теж, як у нас люблять говорити, почули, сприйняли", - заявила Марія Захарова, відповідаючи на запитання про терміни відповіді офіційної Москви на останні американські санкції, пов'язані з ситуацією навколо Олексія Навального.

Не можна також не згадати про те, що ситуацію з санкціями також нещодавно прокоментував посол РФ у Штатах Анатолій Антонов. Дипломат зазначив, що вважає неприйнятними претензії влади США щодо прав людини в Росії, а також додав, що ніхто не має права вчити росіян, як жити.

"Особливо неприйнятними вважаємо претензії щодо проблематики з прав людини. Ні у кого немає права вчити нас, як жити. Чого тільки варта істерика, яку ми чуємо у зв’язку з ситуацією навколо Навального. Спочатку від нас безапеляційно вимагають визнання провини за нібито його отруєння із застосуванням хімічної зброї... Потім американська влада, не спромігшись надати докази, вводять проти Росії чергові санкції", — заявив він.

Окрім того, представник команди Путіна озвучив нові вимоги людям Джо Байдена. За його словами, США повинні припинити погрожувати санкціями, вирішити проблему дипломатичної власності РФ, відновити діяльність Генконсульств, а також повернути Росії можливість працювати зі співвітчизниками, які залишилися "без опіки" на Західному узбережжі Штатів.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Байден зірвав плани Путіна стосовно Північного потоку-2.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?