Захарова звинуватила західні ЗМІ у вбивстві людей у Бучі
Категорія
Світ
Дата публікації

Захарова звинуватила західні ЗМІ у вбивстві людей у Бучі

Захарова звинуватила західні ЗМІ у вбивстві людей у Бучі
Джерело:  online.ua

Скандальна російська дипломатка та офіційна представниця Міністерства закордонних справ РФ Марія Захарова звинуватила західні ЗМІ у співучасті у вбивствах українців у Бучі.

Джерело: росЗМІ

Захарова назвала західні медіа співучасниками вбивств у Бучі

Я звинувачую західні засоби масової інформації, і насамперед американські, не просто у поширенні фейків та дезінформації, а у співучасті у злочині у місті Бучі. Ваші газети, ваші оглядачі, ваше телебачення є учасниками цієї каральної акції, - цинічно заявила російська дипломатка.

Марія Захарова (фото — facebook.com/MIDRussia)

Що відомо про різню у Бучі

1 квітня стало відомо про звільнення Бучі, що в Київській області, від солдатів РФ.Наступного дня мер Бучі Анатолій Федорук повідомив, що у братських могилах було поховано майже 300 містян, по вулицях лежать десятки трупів, деякі з них зі зав'язаними руками. Однак влада заявляє, що вбитих може бути набагато більше.

3 квітня Ірина Венедіктова підтвердила, що з території Київської області, яку звільнили від окупантів, на експертизу вивезли 410 тіл вбитих мирних мешканців.

ГУР Міноборони України уже опублікувало список військовослужбовців 64-ї окремої мотострілецької бригади Росії, які чинили злочини проти українців у Бучі під Києвом.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?