Захід змусив Путіна змінити тактику війни проти України — Нуланд
Категорія
Політика
Дата публікації

Захід змусив Путіна змінити тактику війни проти України — Нуланд

Захід змусив Путіна змінити тактику війни проти України — Нуланд
Джерело:  online.ua

На переконання заступниці очільника Держдепу США Вікторії Нуланд, що жорсткі попередження з боку міжнародної спільноти дали Путіну зрозуміти, що реакція на застосування ядерної зброї буде небаченою і важкою для Росії. Нуланд звертає увагу на те, що це змусило Кремль вибрати іншу тактику ведення війни - також вкрай неприйнятну.

Джерело: "Європейська правда"

Нуланд заявила про зміну Путіним тактики у війні

Ви бачили, що не тільки США, а й інші члени G7 виходили на Кремль із сигналами про те, що абсолютно неприйнятою і безвідповідально розкидуватися цим (натяками на застосування ядерної зброї)... Росія вже зробила себе ізгоєм, але ми пояснили, застосування ядерної зброї матиме відповідь та наслідки незрівнянного рівня. Наша відповідь була об’єднаною, і після того Росія перейшла до принципово іншої зброї, розпочавши атаки на енергетичну інфраструктуру, - зазначає американська дипломатка.

Представниця Держдепу США звертає увагу на те, що тактика, яку вибрав російський диктатор замість ядерного шантажу, також є абсолютно неприйнятною.

Росія перенесла війну з поля бою на цивільних, до будинків людей, що саме по собі є абсолютно неприйнятною ескалацією... Після всіх цих розмов про ядерну зброю, які були дуже небезпечними, загрозливими і неприйнятними, і коли ми пояснили, якою буде ціна для Росії – тоді Путін вирішив робити щось інше. І з цим "іншим" вам доводиться зараз жити, - додала Вікторія Нуланд.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?