Західні ЗМІ заявили про хворобу Паркінсона у Путіна — в Кремлі істерика
Категорія
Світ
Дата публікації

Західні ЗМІ заявили про хворобу Паркінсона у Путіна — в Кремлі істерика

Західні ЗМІ заявили про хворобу Паркінсона у Путіна — в Кремлі істерика
Джерело:  online.ua

Нещодавно декілька західних ЗМІ опублікували новини, в яких йшлося про те, що очільник Кремля Володимир Путін збирається у відставку через хворобу Паркінсона, ознаки якої нібито в нього помічали ще п’ять років тому. Офіційна Москва з коментарем з цього приводу не забарилася. Так, незмінний речник російського президента Дмитро Пєсков у своєму стилі назвав ці чутки "повною нісенітницею", а потім почав хизуватися, що в Путіна "відмінне здоров'я" і у відставку він йти не планує. Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на британський таблоїд The Sun.

Видання The Sun, посилаючись на свої джерела та поінформованих аналітиків, написало про те, що колишня гімнастка Аліна Кабаєва, з якою очільнику Кремля багато років приписують стосунки та спільних дітей, почала вмовляти його піти з посади. Окрім того, журналісти звернули увагу на дивну поведінку російського президента й помітили, що його ноги постійно рухаються, він нібито стискає підлокітник стільця від болю. І подібні "симптоми" помічають в Путіна вже кілька років поспіль. Також представники таблоїду стверджують, що його пальці смикаються, коли він тримає ручку і стискає чашку, у якій начебто знеболювальні.

"У Володимира Путіна є щось спільне з ковбоями Дикого Заходу. Президенту Росії і деяким іншим російським чиновникам поставили діагноз — "хода стрілка". Експерти з вивчення хвороби Паркінсона, переглядаючи відеокадри з російським президентом, відзначили, що у Путіна при ходьбі — менший мах правої руки, що зазвичай може свідчити про ранній стадії неврологічного захворювання. Однак в разі Путіна вони вважають, що це може вказувати на пройдену ним підготовку по використанню вогнепальної зброї під час його роботи в КДБ", — писало 5 років тому ВВС.

В мережі новину про можливу хворобу Володимира Путіна уже активно коментують.

"А може лідерство перехопить Альцгеймер?; яка різниця, що там у нього, аби тільки якнайшвидше пішов у відставку; цікаво, звідки вони знають, про що у нього просить Кабаєва; а західні таблоїди не помітили, що в Кремлі таких Путінів - 10-20 штук й у кожного якийсь букет хвороб?", — коментують новину користувачі мережі.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Україна рознесла вщент новий ультиматум Путіна щодо Донбасу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?