Захисники Азовсталі закликали Зеленського евакуювати поранених військових
Категорія
Україна
Дата публікації

Захисники Азовсталі закликали Зеленського евакуювати поранених військових

Захисники Азовсталі закликали Зеленського евакуювати поранених військових
Джерело:  online.ua

Заступник командира полку "Азов" капітан Святослав Паламар звернувся до президента Володимира Зеленського, щоб він подбав про поранених військових.

Джерело: полк Азов

Зеленського закликали організувати евакуацію поранених з Азовсталі

Уже третя доба, як ворог прорвався на територію "Азовсталі". Тривають важкі кровопролитні бої. Оборонці вже 71 день б’ються один на один з переважаючими силами противника, - сказав Паламар.

Він повідомив, що росіяни вкотре порушили обіцянку щодо перемир’я та не дали евакуюватися цивільним, які продовжують ховатися у підвалах заводу.

Закликаємо світову спільноту евакуювати цивільних та особисто звертаюсь до Верховного Головнокомандувача, щоб подбав про поранених солдатів, які в страшних муках помирають від неналежного лікування.

Дайте можливість забрати тіла воїнів, щоб українці змогли попрощатись зі своїми героями. Відреагуйте належним чином на критичну ситуацію, в якій противник не дотримується жодних етичних норм, конвенцій чи законів, знищуючи людей на очах у всього світу, керуючись вседозволеністю і безкарністю.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?