Захоплення бойовиками ДНР-ЛНР українських підприємств: у мережі обговорюють цікаві деталі
Категорія
Події
Дата публікації

Захоплення бойовиками ДНР-ЛНР українських підприємств: у мережі обговорюють цікаві деталі

Захоплення бойовиками ДНР-ЛНР українських підприємств: у мережі обговорюють цікаві деталі

Бойовики так званих ДНР і ЛНР почали захоплення українських підприємств, розташованих на окупованій території Донбасу.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Інтерфакс.
"На підприємствах з українською юрисдикцією ДНР з 00 годин 1 березня вводиться зовнішнє "державне" управління", - заявило джерело в "раді міністрів ДНР".
У свою чергу в ЛНР, також заявили про введення зовнішнього управління".
Читайте також: Війна Росії з Україною: філософ з РФ яскраво розповів історію про причини
"Вводиться зовнішній адміністратор від держави ЛНР, і податки будуть надходити в бюджет республіки", - йдеться в повідомленні.
Нагадаємо, раніше ватажки бойовиків Олександр Захарченко та Ігор Плотницький висунули Україні ультиматум, в якому вимагали зняти блокаду Донбасу, прогрожуючи захопленням українських підприємств на захопленій території.
Пізніше СБУ виклала запис перехопленої розмови ватажка ДНР з одним із поплічників, у котрому Захарченко зізнався, що буде захоплювати підприємства, незалежно від реакції України на ультиматум.
Між тим, в соціальних мережах користувачі з окупованих територій повідомляють, що захоплення українських підприємств почався ще до 1 березня.
У той же час, рядові бойовики бояться, що на Донбасі почнуться криваві розбірки з безліччю убитих.













Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в соцмережах були шоковані розміром пенсій бойовиків, котрі стали інвалідами під час війни на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?