Захоплення українського судна в Азовському морі - опубліковані важливі дані
Категорія
Україна
Дата публікації

Захоплення українського судна в Азовському морі - опубліковані важливі дані

Захоплення українського судна в Азовському морі - опубліковані важливі дані
Джерело:  online.ua

Народний депутат Павло Мельник поділився свіжими даними. Він наголосив, що захоплені Росією українські рибалки є жителями села Райнівка Приморського району Запорізької області. Про це народний обранець написав в соціальних мережах, передає ONLINE.UA.

Нардеп наголосив, що імена затриманих Сергій Гога, Олексій Іванов, Василь Тюркеджі і Максим Терехов. За словами Мельника, про це йому розповіли місцеві жителі. Згідно з останніми даними, на відео допиту, яке опублікувала ФСБ РФ, саме Максим Терехов. Затриманий на відео розповідає, що є власником затриманого судна і визнає, що займався незаконним виловом риби.

Як відомо, 15 лютого в Азовському морі російські прикордонники затримали судно з чотирма громадянами України. Маломірне судно з чотирма громадянами України без документів, що засвідчують їхні особи, було затримано в західній частині Азовського моря.

"Капітан судна не виконав законну вимогу прикордонного наряду про зупинку і спробував сховатися", - сказано в повідомленні.

Прикордонники РФ стверджують, що під час огляду судна було виявлено понад 290 примірників камбали-калкан, а також сітку. За словами росіян, реєстраційні документи, в тому числі на вилов риби, були відсутні. Судно і рибалки були доставлені в порт Керчі для розгляду.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що захоплений росіянами разом з іншими суднами та моряками катер "Бердянськ" був пробитий бронебійним снарядом, випущеним з російського вертольота Ка-52.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?