Захоплення заручників у Луцьку - з'явилися нові приголомшливі деталі
Категорія
Події
Дата публікації

Захоплення заручників у Луцьку - з'явилися нові приголомшливі деталі

Захоплення заручників у Луцьку - з'явилися нові приголомшливі деталі
Джерело:  Суспільне

Зловмисник із заручниками забарикадувався в автобусі, який стоїть у центрі Луцька. Наразі правоохоронці оточили район резонансного інциденту й ведуть перемовини з озброєним чоловіком. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Суспільне".

За оприлюдненими даними, точна кількість заручників в автобусі невідома. Там можуть знаходитися від 10 до 20 осіб.

Уточнюється, що станом на 11:40 у центрі міста все ще можна почути одинокі постріли. Поліція збільшила площу загородження.

Нещодавно офіційні представники поліції проінформували про початок операції "Заручник". Водночас силовики СБУ стверджують, а автобусі наразі знаходиться менше ніж 10 людей.

Згідно з відомостями антитерористичного центру СБУ, який залучили до розв'язання проблеми, зловмисник озброєний вибухівкою. Умови він вже передав правоохоронцям, однак точно про них ще нічого не відомо.

Відомо, що чоловік невдоволений ситуацією в Україні та її політичною системою.

Нагадаємо, інцидент почався вранці у вівторок, 21 липня. Невідомий захопив автобус із заручниками, який знаходиться на Театральному майдані Луцька. Транспорт пошкоджений, ймовірно, пострілами.

В МВС проінформували про термінову поїздку Арсена Авакова до Луцька. Він особисто координуватиме підрозділи правоохоронців, які оточили зловмисника та ведуть переговори.

Мешканці міста проінформували вранці про стрілянину у центрі. Вони поширювали тривожні подробиці щодо інциденту у соціальних мережах. деякі припускали, що це могли б бути навчання правоохоронців, однак ця інформація, нажаль, не підтвердилася пізніше.

Як повідомляв ONLINE.UA, президент Володимир Зеленський вже відреагував на резонансні події. За словами лідера, правоохоронні органи з силові структури працюють над приборканням загрози. Державний лідер дав обіцянку тримати ситуацію на особистому контролі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?