Закриття сайту "Миротворець": у Авакова заявили, що це ще не кінець
Категорія
Україна
Дата публікації

Закриття сайту "Миротворець": у Авакова заявили, що це ще не кінець

Закриття сайту "Миротворець": у Авакова заявили, що це ще не кінець

Радник міністра внутрішніх справ Арсена Авакова Зорян Шкіряк вважає закриття сайта "Миротворець" втратою в інформаційній війні з російським агресором, однак підкреслив, що це ще не кінець.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook радника.
"На жаль, "Миротворець" припиняє роботу. Це реальна втрата в інформаційній війні з російським агресором. Щира подяка всім причетним до створення та організації роботи сайту патріотів "Миротворець" за важку і копітку працю на захисті національних інтересів держави в боротьбі проти російсько-терористичної орди", - написав Шкіряк.
Він переконаний, що незабаром з'являться нові проекти, які будуть протидіяти загрозам нацбезпеки.
"Сподіваюся, що ті, хто в адекваті, спостерігаючи за розгорнутою в ЗМІ істерією, прекрасно розуміють - who is who... Втім, це не кінець. Переконаний, що найближчим часом з'являться нові волонтерські інформаційно-технологічні проекти з антитерору та протидії загрозам національної безпеки", - зазначив радник глави МВС.
Як повідомлялося раніше, в мережі обурені закриттям сайту "Миротворець" після скандалу навколо публікації списку журналістів, які пройшли акредитацію у так званих ДНР-ЛНР.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?