Закриття сайту, який боровся з сепаратистами: соцмережі киплять обуренням
Категорія
Україна
Дата публікації

Закриття сайту, який боровся з сепаратистами: соцмережі киплять обуренням

Закриття сайту, який боровся з сепаратистами: соцмережі киплять обуренням
Джерело:  online.ua

У мережі обурені закриттям сайту "Миротворець" після скандалу навколо публікації списку журналістів, які пройшли акредитацію у так званих ДНР-ЛНР.
Про це повідомляє ONLINE.UA.
Нагадаємо, таке рішення "Миротворець" прийняв у зв'язку з реакцією, яку викликала публікація списку журналістів, акредитованих терористичною організацією ДНР, "вимогою уповноваженої з прав людини В. Лутковської, а також вічно стурбованого і схвильованого Євросоюзу, а також антиукраїнськи налаштованих журналістів України на чолі з заступником міністра інформаційної політики України Т. Поповою".
Користувачі мережі активно обговорюють закриття сайту. Так політичний експерт Тарас Березовець написав в Facebook, що вважає це великою втратою:
"Вважаю великою втратою закриття сайту Миротворець, який зібрав величезну доказову базу щодо зрадників, сепаратистів і терористів всіх мастей. На жаль, скандал показав, як мало людей готові боротися з реальними загрозами національній безпеці країни. Вузьке коло професіоналів, тим згуртованіші вони будуть в результаті розв'язаного цькування. Святе місце порожнім не буває, робота буде продовжена".
У коментарях користувач Ірина Філіпова зазначила: "Я думаю, що його не сьогодні-завтра відкриють, але під іншим ім'ям і на іншій адресі.Без таких хлопців наші спецслужби-просто сліпі кошенята. Все буде ок".
З думкою Березовця згодна і Olia Prokofieva, яка написала: "Так, дуже шкода, що сайт закривається. На жаль, багато політиків, а перш за все журналісти, не пройшли випробування на вірність нашій країні, нашій Батьківщині!".
Журналіст Олександр Нойнець обурений закриттям сайту "Миротворець".
"Коли я пару днів тому написав про те, що Грушевського і Винниченка за справу ковбасили українські патріоти, що згодом сильно допомогли Сталіну, я не мав на увазі ситуацію з мінстецем і Миротворцем, тому що тоді вона ще не розгорнулася. Але вона просто ідеально ілюструє цю тезу. Ніхто не зміг до*бати миротворець, ніякі путінські ЗМІ, сепари і терористи. Українські патріоти за тиждень впоралися. Спасибі, бл*ть".

Igor Onopchuk в коментарях додав: "Блін, один Миротворець валив інформпростір "бомбами" більше, ніж будь-які мінстеці, РНБО і тому подібні разом узяті".









Однак не всі незадоволені закриттям сайту. Є такі, хто вважає, що сайт повинен понести відповідальність за оприлюднення даних журналістів.





Нагадаємо, г

рупа українських хакерів, які об'єднані навколо проектів "Миротворець" і "Інформнапалм", проникла в інформаційну систему так званих ДНР і ЛНР і оприлюднила дані про журналістів, акредитованих бойовиками

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?