Залишаємось працювати. Мільйонер оцінив загрозу повномасштабної війни в Україні
Категорія
Економіка
Дата публікації

Залишаємось працювати. Мільйонер оцінив загрозу повномасштабної війни в Україні

Залишаємось працювати. Мільйонер оцінив загрозу повномасштабної війни в Україні
Джерело:  online.ua

На фоні російської загрози серед українських та закордонних підприємців може виникати сумнів щодо продовження бізнесу в Україні. Проте представники бізнесу переконані, що війни не буде і вони зможуть продовжити діяльність в Україні.

Джерело: Фейсбук Василя Хмельницького

Майбутнє бізнесу в Україні

Український підприємець Василь Хмельницький вважає, що повномасштабної війни не буде. Він пояснює це розуміння зовнішніх та внутрішніх політичних процесів.

Оскільки страх наростає та паралізує всі процеси, важливо розуміти, що паніка негативно позначається насамперед на нас самих, на здоров'ї та на нашій економіці. Поки що це найреальніша загроза, - вважає підприємець

За словами Василя Хмельницького, щоб хоч трохи стабілізувати ситуацію потрібно зробити такі речі:

  1. Продовжувати ефективно працювати та жити звичним повноцінним життям.

  2. Зберігати критичність мислення, здоровий глузд і холодну голову.

Василь Хмельницький - український підприємець і політик, засновник K.Fund, фонду, що підтримує проєкти у галузі економіки та освіти.

Робота бізнесу на тлі російської загрози

Президент Американської торговельної палати Андрій Гундер вважає найбільшою загрозою для компаній кібератаки.

Компанії зараз найбільше готуються до кібератак, налаштовують системи, звертають увагу співробітників на гігієну в плані кіберзахисту, – вважає Гундер.

Він сказав, що у закордонного бізнесу існує деяке занепокоєння на тлі повідомлень ЗМІ про можливе вторгнення Росії і рішення деяких країн вивезти з України родичів дипломатів та окремих співробітників посольств.

Чим зараз займаються керівники американського і міжнародного бізнесу в Україні? Вони пояснюють своїм штабквартирам, що відбувається. Але загалом бізнес продовжує працювати. Бізнес загартований, – вказав підприємець.

Голова Американської торговельної палати підсумував, що вони хочуть працювати і далі розвиватися, а також вірять в Україну.

Фінансова підтримка України

Нагадаємо, що нещодавно президентка Єврокомісії Урсула фон дер Ляєн анонсувала нову програму фінансової допомоги Україні обсягом 1,2 мільярда євро. За її словами, новий пакет допоможе закрити фінансові потреби, спричинені конфліктом, а також підтримати стійкість країни.

Також США, Велика Британія, Канада, Швеція та Швейцарія наприкінці цього місяця створять фонд, у рамках якого Україна у найближчі 3 роки отримає 35 млн фунтів стерлінгів на відновлення Донбасу.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?