Залишайтеся вдома: Володимир Кличко раптово звернувся до українців
Категорія
Спорт
Дата публікації

Залишайтеся вдома: Володимир Кличко раптово звернувся до українців

Залишайтеся вдома: Володимир Кличко раптово звернувся до українців
Джерело:  online.ua

Український боксер Володимир Кличко на прохання свого брата Віталія, мера Києва, записав відеозвернення до населення країни через поширення небезпечного коронавірусу COVID-19. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на пресслужбу КМДА, яка його оприлюднила.

За словами київського мера, ситуація подекуди неприпустима — люди гуляють містом, нехтують правилами безпеки.

"В теперішньому світі та викликах, через які проходить весь світ, є головний та простий принцип – якщо ти вдома, значить ти захищений. Полетівши ще до оголошення пандемії, я зараз перебуваю за межами України. І, на жаль, вимушений залишитися тут. Але думками я з вами, на батьківщині", - зазначив Володимир Кличко.

Він пояснив, що ситуація у Сполучених Штатах набуває особливої складності.

"Багато інфікованих, та, на жаль, багато померлих. Їх кількість росте кожен день. Навіть тут, при такій кількості хворих, не вистарчає елементарного – масок захисту та лікарняних ліжок. А в Нью-Йорку в центральному парку розмістили польовий госпіталь. Я не хочу, щоб Україну біда зачепила в такому масштабі. І перше, що нам всім треба дотримуватися – це елементарні міри обережності та обмеження", - додав боксер.

Кличко пояснив, що в Україні можна усе це запобігти.

"Бережіть себе, залишайтеся вдома. Повірте, ніяка зустріч не вартує того, щоб бути кинутим на терези життя. Будьте здорові!" - підкреслив він.

Як повідомляв ONLINE.UA, гравець ФК "Барселона" та аргентинської футбольної збірної Ліонель Мессі виступив з несподіваним зізнанням, пов’язаним з пандемією коронавірусу. За його словами, футболісти відмовляться від 70% своєї регулярної зарплати, аби допомогти каталонському клубу під час епідемії COVID-19.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?