Залишилось жити кілька днів: що відомо про стан здоров'я Анастасії Заворотнюк
Категорія
Події
Дата публікації

Залишилось жити кілька днів: що відомо про стан здоров'я Анастасії Заворотнюк

Залишилось жити кілька днів: що відомо про стан здоров'я Анастасії Заворотнюк
Джерело:  online.ua

Російська акторка Анастасія Заворотнюк, яка виконала головну роль у серіалі "Моя прекрасна няня" перебуває в одній з московських онкологічних клінік зі страшним діагнозом – рак мозку. Лікарі ввели зірку в медикаментозну кому, однак стан здоров'я тільки погіршується, передає ONLINE.UA.

Наразі акторка не може дихати самостійно, а медики діагностували в неї запалення легенів та частковий параліч. Анастасія впала у глибоку кому, тому "будь-яке хірургічне втручання може бути небезпечним".

Продюсер групи "Ласковый май" Андрій Разін каже, що лікарі прогнозують, що Анастасії Заворотнюк залишилось жити всього кілька днів. Саме тому до московської лікарні приїхали її чоловік Петро Чернишов та мама Валентина. Медики не дають жодних прогнозів на одужання Анастасії Заворотнюк, а Разін повідомляє, що почалась остання стадія.

"У Польщі все прискорилося. Все блискавично розвивається, порятунку практично немає. Вона зараз в комі, без свідомості, нікого туди не допускають, крім чоловіка. Я вчора подзвонив лікарям, які їй допомагають, запитав, чи можна її навідати? Кажуть, що ні, бо її ввели вчора в штучну кому, на жаль, їй залишилося жити кілька днів", - розповів Разін.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Кім Кардаш’ян відзняла коротке відео про те, як вона навчилась приховувати від фотографів важке захворювання шкіри – псоріаз.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?