"Залишиться тільки кум Путіна": Клімкін висміяв пропозицію Зеленського
Категорія
Політика
Дата публікації

"Залишиться тільки кум Путіна": Клімкін висміяв пропозицію Зеленського

"Залишиться тільки кум Путіна": Клімкін висміяв пропозицію Зеленського
Джерело:  online.ua

Очільник МЗС України Павло Клімкін прокоментував пропозицію президента Володимира Зеленського люструвати всіх посадовців 2014-2019 років, враховуючи виборні посади, передає ONLINE.UA.

За його словами, уразі ухвалення нового закону про люстрацію в українській політиці залишаться, окрім самого Зеленського, лише одна людина - кум Путіна Віктор Медведчук.

"У когось є сумніви, що буде далі?", - іронічно прокоментував ініціативу український дипломат.

Варто зазначити, що 11 липня Рада вдруге не змогла звільнити Клімкіна. У кінці червня Зеленський звинуватив МЗС та особисто Клімкіна у тому, що міністерство не комунікує із ним у питаннях міжнародної політики.

 Нагадаємо,що 11 липня Зеленський заявив про плани внести зміни до закону про очищення влади і внести у перелік посад, які підпадають під люстрацію, всіх представників влади, які керували країною з 2014 по 2019 роки. Що цікаво, представник президента у Верховній Раді Руслан Стефанчук сказав, що масова люстрація посадовців часів президентства Петра Порошенка торкнеться також і команди Зеленського.

Як повідомляв ONLINE.UА, раніше Порошенко заявив, що ініціатива українського лідера Володимира Зеленського люструвати всіх, хто був при владі з 2014 по 2109 роки, фантастична і є доказом "проросійського реваншизму",

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?