Залужний назвав головні успіхи ЗСУ під час контрнаступу
Категорія
Україна
Дата публікації

Залужний назвав головні успіхи ЗСУ під час контрнаступу

Залужний назвав головні успіхи ЗСУ під час контрнаступу
Джерело:  online.ua

Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний поділився з західними партнерами новинами про нові успіхи Збройних сил України під час війни з Російською Федерацією. За його словами, ситуація на фронті станом на сьогодні залишається контрольованою.

Джерело: СтраКом ЗСУ

Залужний провів переговори з Міллі

Повідомляється, що головнокомандувач ЗСУ провів підсумкові телефонні перемовини з генералом Марком Міллі у його чинному статусі.

До них приєднався генерал Чарльз Браун, який незабаром очолить Обʼєднаний комітет начальників штабів США.

Залужний розповів американським генералам про ситуацію на фронті на успіхи наших воїнів.

Наші воїни не допустили втрати жодної позиції. На деяких напрямках, попри шалений опір противника, продовжуємо рухатися вперед, – наголосив він.

Окрім того, зазначається, що Валерій Залужний пояснив американським колегам, що наразі вкрай важливо для нашої армії на полі бою. Насамперед йдеться про ППО, артилерію та боєприпаси.

Головнокомандувач ЗСУ щиро подякував Марку Міллі за усю допомогу нашій країні від себе особисто та від імені українських солдатів.

Чарльз Браун незабаром стане наступником Марка Міллі. Він отримав посаду голови Об'єднаного комітету начальників штабів завдяки більшості голосів американських сенаторів.

Що відомо про Чарльза Брауна

Варто зазначити, що ще у травні 2023 року американський лідер Джо Байден офіційно оголосив про заміну голови генерального штабу США. Місце Марка Міллі займе генерал Чарльз Браун.

Чарльз Браун (фото - Wikipedia)

Чарльз Браун народився 1962 року. Він є 22 начальником штабу Військово-повітряних сил США.

Він почав свою військову службу як командирський льотчик, налітавши понад 3 000 годин і 130 бойових годин.

Білий дім заявляв, що генерал Браун відіграв важливу роль у наданні військової допомоги Україні та має досвід у налагодженні відносин між США та Китаєм.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?