Залужний призначив нового начальника Одеського обласного військкомату
Категорія
Україна
Дата публікації

Залужний призначив нового начальника Одеського обласного військкомату

Залужний призначив нового начальника Одеського обласного військкомату
Джерело:  online.ua

Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний призначив нового начальника Одеського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

Джерело: Валерій Залужний

Кого призначили начальником Одеського військкомату

На посаду начальника Одеського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки призначив одного з найкращих військових командирів, - написав Залужний.

Ним став полковник Олександр Охріменко, який донині був комбригом 14-ї окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого.

Олександр - бойовий офіцер, який знає армію зсередини, чітко розуміє потреби на фронті та неодноразово демонстрував відданість військовій справі та Батьківщині.

Чому звільнили попереднього начальника Одеського військкомату

Українська правда провела розслідування, у ході якого з’ясувалося, що родина начальника Одеського обласного військкомату Євгена Борисова придбала в Іспанії нерухомості та авто на кілька мільйонів доларів. Це було зроблено під час повномасштабної війни.

На засіданні Ставки президент Володимир Зеленський доручив головнокомандувачу ЗСУ Валерію Залужному звільнити військкома.

ДБР повідомило, що порушило кримінальне провадження за фактом зловживання службовим становищем начальником Одеського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки під час мобілізаційних заходів.

Він за винагороду давав вказівку підлеглим не призивати тих чи інших осіб.

Йому загрожує покарання до 12 років позбавлення волі.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?