Замах на Парасюка: з'явилися відео та нові подробиці
Категорія
Події
Дата публікації

Замах на Парасюка: з'явилися відео та нові подробиці

Замах на Парасюка: з'явилися відео та нові подробиці

В народного депутата  Володимира Парасюка, на якого було скоєно замах, невідомі кинули бойову гранату.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook нардепа Антона Геращенко.
"Невідома особа кинула в Володимира бойову гранату типу РГД-5 або РГО. Тільки завдяки щасливому випадку ніхто не постраждав. Осколки взяли на себе припарковані поруч з під'їздом автомобілі", - написав радник глави МВС.
Він також повідомив, що за фактом замаху на життя народного депутата порушено кримінальну справу за статтею 112 кримінального кодексу - замах на життя державного діяча. Крім того, Геращенко опублікував фото з місця злочину.
"На фото: воронка від вибуху гранати. На поліетиленовому пакеті - залишки гранати і детонатора на якому будуть шукати залишки ДНК злочинця, який кинув гранату. У криміналістиці були випадки, коли це вдавалося зробити", - зазначив політик.




Сам Парасюк так прокоментував замах на своє життя:


"Я приїхав на парковку на бул. Лесі Українки, 9-Б з боку Генпрокуратури, поставив машину на своє місце. А потім перепаркувався. У цей момент у мою машину кинули гранату. Це сталося близько 22.00. Я не знаю, хто це міг бути. Але знаю точно, що просто так гранати у Києві не літають", - сказав нардеп у коментарі одному з видань.



Нагадаємо, як раніше повідомляв ONLINE.UA,  Володимир Парасюк повідомив про прогрес у просуванні законопроекта про припинення дипломатичних відносин між Україною та Росією.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?