Замахи на Зеленського. Буданов відповів, хто багато разів рятував президента
Категорія
Політика
Дата публікації

Замахи на Зеленського. Буданов відповів, хто багато разів рятував президента

Замахи на Зеленського. Буданов відповів, хто багато разів рятував президента
Джерело:  online.ua

За словами очільника Головного управління розвідки України Кирила Буданова, президент Володимир Зеленський за період війни пережив чимало замахів на своє життя, які намагалася скоїти російська влада, однак всі вони були провальними завдяки якісній роботі українських спецслужб.

Джерело:  "ТСН"

Хто неодноразово рятував життя Володимира Зеленського

Вкотре глава ГУР нагадав про те, що нам не можна недооцінювати ворога, адже він налаштований вкрай серйозно.

До прикладу, Кремль декілька разів організовував масштабні операції з метою ліквідації українського лідера, оскільки Путіна розраховував на те, що це паралізує не лише владу країни, а й увесь народ.

Однак українським спецслужбам вдається руйнувати плани ворога — вони неодноразово рятували життя лідера держави.

Кілька разів вони (росіяни, – ред.) серйозно готували певні операції. Дуже серйозно, ретельно планували, проводили підготовчі заходи. Зрештою, ви бачите, що українські спецслужби працюють досить ефективно, оскільки цього не сталося, – заявив очільник української розвідки.

Наталя Мосійчук поцікавилися у Кирила Буданова, чи не втручалися західні партнери, щоб зупинити замах росіян на Зеленського, однак глава ГУР не захотів відповідати на це запитання.

Він запропонував журналістам запитати про це у самих росіян або ж західних партнерів.

Замахи на Володимира Зеленського: останні подробиці

Нещодавно глава держави жартома заявив журналістам, що поки не знає, скільки замахів пережив, оскільки війна досі не закінчилася.

У книзі "Боротьба за його життя: усередині Білого дому Джо Байдена", яку написав Кріс Віппл, вказано, що наразі достеменно відомо про 10 замахів на президента України.

У квітні 2023 року секретар РНБО Олексій Данілов попереджав, що Кремль досі не полишив ідею ліквідувати Володимира Зеленського.

Завдання щодо ліквідації Володимира Зеленського Російська Федерація не зняла з порядку денного, — заявив він.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?