Заморозки і сніг: в Україні різко погіршиться погода
Категорія
Україна
Дата публікації

Заморозки і сніг: в Україні різко погіршиться погода

Заморозки і сніг: в Україні різко погіршиться погода
Джерело:  online.ua

Наступного тижня Україну накриє арктичний атмосферний фронт, який принесе з собою заморозки і сніг. Погода погіршиться в усіх регіонах країни вже у вівторок, 14 квітня. Перед Великоднем трохи потеплішає, але на саме свято гарної погоди чекати не варто. Точний прогноз погоди на 13-16 квітня повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Укргідрометцентр.

У понеділок, 13 квітня, погода в Україні буде ще порівняльно теплою, але у всіх областях очікується сильний вітер. На сході країни вже вночі встановиться мінусова температура до -2°С, в інших регіонах нічна температура також наблизиться до 0°С. Днем буде яскраво світити сонце, яке прогріє повітря до +17 ... + 22°С.

У вівторок, 14 квітня, погода різко погіршиться. Вдень похолоднішає до +6 ... + 8°С. У більшості областей пройдуть сильні дощі.

У середу, 15 квітня, на півночі, сході та в центрі України очікується мокрий сніг. Денна температура повітря буде триматися на позначках +4 ... + 7°С. Вночі виникнуть заморозки до -3°С.

У четвер, 16 квітня, синоптична ситуація практично не зміниться. Всю Україну накриють дощі. Денна температура - +7 ... + 9°С, вночі +3 ... + 5°С.

За прогнозом синоптиків, погода на Великдень буде прохолодною. Очікується сильний вітер. При цьому опадів не передбачається. Тепла погода остаточно встановиться з середини квітня до кінця місяця.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в Києві і інших містах України різко погіршилася якість повітря- реєструється збільшення вмісту діоксиду азоту та формальдегіду, зростання концентрацій фенолу і діоксиду сірки. Міністерство енергетики та захисту навколишнього середовища назвало причиною того, що відбувається, пожежі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?