Заносить баришню: в мережі висміяли путінську чиновницю за слова про Донбас
Категорія
Події
Дата публікації

Заносить баришню: в мережі висміяли путінську чиновницю за слова про Донбас

Заносить баришню: в мережі висміяли путінську чиновницю за слова про Донбас
Джерело:  online.ua

У мережі висміяли заяву представниці МЗС Росії Марії Захарової про обстріл Донецька з боку Збройних сил України.

Загострення на Донбасі: хроніку подій читайте на ONLINE.UA.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Lenta.ru.
У своїй промові чиновник звинуватила Україну в обстрілі міста, заявивши, що тим самим українська сторона порушує міжнародні домовленості. Захарова назвала представників ЗСУ вандалами.
"Бомбити спляче місто, знищувати ні в чому не винних людей можуть лише вандали. У нас немає іншого визначення тим людям, які зробили цю нічну вилазку", - зазначила російська чиновниця 
Читайте також: Бойовики ДНР перетворили "евакуацію донеччан" в ганебний фейк: з'явилися фото
Відвідувачі сайту Lenta.ru з гумором прокоментували повідомлення Захарової.
Злодій повинен сидіти в Кремлі: "Ого, як заносить баришню. Рекомендую згадати Грозного і ще раз оцінити значення слова "вандалізм". Там була справжня катастрофа, але що їй до цього. Нехай згадати слово "зачистка" і спробувати порівняти зачистки з рейдами карателів з СС або НКВД (вони відрізнялися тільки формою, а по суті така ж нечисть). Багато чого можна згадати. Вона сама зі своїми босами є вандалами з середньовіччя, тільки відрізняються хорошими одежами".
Юра Панаєв: "Ти ж моя киця. Свята баба, не відає, що несе".
Vit Lom: "Маня реагуй... "Президент Білорусії Олександр Лукашенко заявив, що Білорусь подала в суд через зрив домовленостей з Росією щодо поставок нафти, передає RNS."
Андрєєв Євген: "Та ні-і-і... Вандали - хто заслав Стрєлкова-Гиркин з компанією автоматників в Донбас нападати на місцевих ментів і захоплювати урядові будівлі України. Природно, хохли не захотіли запросити віддати Донбас як Крим. Ну, і понеслося!"


Як повідомляв ONLINE.UA,  в мережі висміяли виступ російського пропагандиста, представника РФ в ООН Віталія Чуркіна, який під час свого виступу обмовився і назвав Донбас "Донбаем".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?