Бойовики ДНР перетворили "евакуацію донеччан" на ганебний фейк: з'явилися фото
Категорія
Події
Дата публікації

Бойовики ДНР перетворили "евакуацію донеччан" на ганебний фейк: з'явилися фото

Бойовики ДНР перетворили "евакуацію донеччан" на ганебний фейк: з'явилися фото
Джерело:  online.ua

В окупованому Донецьку бойовики так званої ДНР перетворили евакуацію мирного населення із зони бойових дій на шоу для російських пропагандистських ЗМІ.
Як повідомляє ONLINE.UA, таку інформацію оприлюднив на своїй сторінці Вконтакте бойовик ДНР Анатолій Гелюх (позивний "Натан").
За інформацією Гелюх, бойовики проводили "евакуацію" в Київському районі Донецька.
"Приїхали 3 БМП і журналісти. Погрузили людей з баулами в техніку, на камери. Привезли на МНС на Поліграфічній, вивантажили і поїхали. Людей кинули на вулиці на морозі. Люди пішки з баулами поп **** вали під обстрілом додому на Путилівку. По дорозі в голос крию **** ДНР. Весь Київський район в курсі", - написав бойовик, висловивши обурення діями своїх соратників.

Читайте також: О іозний ватажок бойовиків ДНР поранений: соцмережі торжествують


Відверте зізнання бойовика бурхливо обговорюють інтернет-користувачі:




Як повідомляв ONLINE.UA, раніше відомий терорист ДНР Олександр Ходаковський фактично відкрито визнав, що російські найманці при обстрілі позицій сил АТО використовують жителів Донецька як живий щит.




Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?