Заохочення злочинця. В ОП відповіли на заяви ООН про відсутність доказів геноциду в Україні
Категорія
Україна
Дата публікації

Заохочення злочинця. В ОП відповіли на заяви ООН про відсутність доказів геноциду в Україні

Заохочення злочинця. В ОП відповіли на заяви ООН про відсутність доказів геноциду в Україні
Джерело:  online.ua

Радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк різко засудив заяви ООН про те, що комісія з розслідування порушень в Україні досі не знайшла доказів геноциду в Україні.

Джерело: Михайло Подоляк

В ОП відповіли на зави ООН про відсутність геноциду в Україні

Що таке політична беззубість і непряме заохочення злочинця? Нескінченний майстер-клас від ООН.

Подоляк зазначає, що комісар Ерік Мьосе сказав, що ООН не бачить наміру РФ вчиняти геноцид в Україні.

Абсолютно, тому що росіяни прийшли нас вбивати... ласкаво, масово. Українці точно, але без попереднього плану. А ракети щовечора по-доброму летять у міста. І спроба знищити енергетичну інфраструктуру взимку, щоб морози вбили людей, абсолютно випадкова. А повномасштабна війна на 560+ днів із сотнями стертих дощенту українських міст і сіл – це строго в межах допустимого «негеноциду».

Подоляк іронізує, що "російський чиновник закликають «вбити українця!» без попереднього наміру і катування у фільтраційних таборах з примушуванням до відмови від української ідентичності та нав’язування російської ідентичності – теж з любов’ю".

Міністерство любові. Ах, так, росіяни ще не діють так, як у Руанді, вони не вбивають людей мільйонами.

ЗА словами Подоляка, якби українці добровільно вийшли на дорогу, стали на коліна, смиренно підставили свої голови російському солдату, щоб вони її відрубали, масово, для протоколу, тоді мова йшла б про геноцид.

 Інакше – це просто правильна війна, де є трохи різанини, спалювання, ґвалтування на етнічно-державному ґрунті. нехай собі продовжують, так, пане Мьосе? Вони мають право, тому що ООН це заохочує, так?

Про що сказав комісар ООН Мьосе

4 вересня голова незалежної міжнародної комісії з розслідування порушень в Україні Ерік Мьосе зазначив, що комісія не має достатніх доказів геноциду.

Мьосе зазначив, що в злочині геноциду є питання наміру знищити певну групу людей. Конвенція Генасамблеї ООН визначає, що знищення має бути фізичним або біологічним.

Це строге визначення… Звичайно, ми продовжимо наші розслідування. Як уже згадувалося раніше, ми зазначили, наприклад, що були певні заяви в російських ЗМІ, які, можливо, можуть бути пов’язані з цим питанням геноциду. Це одна лінія, яку ми ведемо.

Читайте також:

  • 32 країни долучились до позову України проти Росії в суді ООН за конвенцією про геноцид

  • Парламентська асамблея НАТО визнала злочини РФ проти України геноцидом

  • ПАРЄ визнала геноцидом депортацію українських дітей до РФ

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?