Зараз найкращий час - Зеленський терміново зібрав нараду
Категорія
Економіка
Дата публікації

Зараз найкращий час - Зеленський терміново зібрав нараду

Джерело:  online.ua

19 травня глава держави Володимир Зеленський організував зустріч щодо прискорення зростання експорту і залучення інвестицій в Україну. На терміновій нараді були присутні глава МЗС країни Дмитро Кулеба, заступники керівника Офісу президента Ігор Жовква та Юлія Ковалів, радник президента з питань економіки Олег Устенко і секретар Національної інвестиційної ради Леван Варшаломідзе. Наголошується, що український лідер вже підтримав перезавантаження економічного спрямування зовнішньої політики України, яке ініціював Дмитро Кулеба. Варто звернути увагу на те, що даний процес почнеться з перезапуску роботи оновленої Ради експортерів та інвесторів. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт оПУ.

"Зараз найкращий час для здійснення економічних амбіцій України. Для цього МЗС запускає якісно оновлений блок торгово-інвестиційної дипломатії. Ми зосередимося на двох пріоритетах: підтримки українського експорту у світі і залученні інвестицій в Україну", - наголосив очільник МЗС.

Український лідер звернув увагу усіх присутніх на те, що доступ на міжнародний ринок повинні отримати не тільки великий, але і середній та малий бізнес. Окрім того, в ході засідання презентували проєкти іноземних інвестицій, які знаходяться на фінальній стадії узгодження. Також Ковалів представила проєкт закону про так звані інвестиційні "няні", що вимагає доопрацювання з огляду на ситуацію з пандемією коронавірусу у світі.

Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно  у Кабінеті міністрів анонсували  так звані "кредитні канікули" для представників малого та мікробізнесу. Глава уряду наголосив, що ці заходи з підтримки передбачають кредити під 0%.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?