Зараз ти як миш. Надя Дорофєєва вперше відреагувала на неоднозначний трек Дантеса
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Зараз ти як миш. Надя Дорофєєва вперше відреагувала на неоднозначний трек Дантеса

Зараз ти як миш. Надя Дорофєєва вперше відреагувала на неоднозначний трек Дантеса
Джерело:  online.ua

Відома українська співачка Надя Дорофєєва вперше вирішила прокоментувати новий трек "Чуєш" свого колишнього чоловіка Володимира Дантеса. На переконання фанатів артистів, у рядках своєї пісні Dantes звертається саме до неї. Як зазначає Дорофєєва, вона теж слухала цю частину треку.

Джерело: Андрій Чорновол

Дорофєєва прокоментувала трек свого колишнього Дантеса

Користувачі мережі не приховують, що сприймають нову пісню Дантеса "Чуєш" як приховане звернення до Наді Дорофєєвої. Насамперед їх цікавлять рядки "Я тебе забув" і "Зараз ти як миш".

За словами самої співачки, вона, мовляв, не слухала цей трек повністю, але звернула увагу на куплет, у якому співається про "мишу", адже шанувальники саме це і прив’язують до неї.

Пісню Вови я повністю не слухала, я слухала дві важливі частини. Мені просто друзі скинули. Прикольно,– висловилася Дорофєєва.

Як сам Дантес коментує свій новий хіт

Нещодавно співак іронічно відреагував на закид, що його нова пісня нібито присвячена Наді Дорофєєвій.

А у мене ж життя свого немає!...Дуже дивно, що люди натягують такий сенс саме на цю фразу, тому що я ніколи б взагалі у житті не зміг так сказати про свою колишню, тому що я поважаю свої колишні стосунки. Якщо я так її називаю, я і себе опускаю. А я себе теж дуже сильно люблю, - зазначив артист.

За словами Володимира Дантеса, коли він писав новий хіт, то взагалі не думав про свою колишню дружину.

Коли я скинув трек знайомому, він такий: "А це про Надію?". Я такий: "Та блін, ні!". Але можна безліч разів говорити, про що пісня, кліп, людям все одно, – додав він.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?