Затримання банди кілерів в Одесі: з'явилися фото і ефектне відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Затримання банди кілерів в Одесі: з'явилися фото і ефектне відео

Затримання банди кілерів в Одесі: з'явилися фото і ефектне відео
Джерело:  online.ua

Співробітники Департаменту внутрішньої безпеки та слідчі Національної поліції України затримали банду кілерів в Одесі, яка планувала убивство адвоката.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Нацполіції України.
"Оперативники Департаменту внутрішньої безпеки та слідчі Головного слідчого управління Національної поліції України спільно з працівниками Главку поліції Одеси задокументували злочинну діяльність банди. Правоохоронці з'ясували, що члени цієї банди протягом декількох місяців готувалися до скоєння замовного вбивства адвоката, який є представником в Україні іноземного бізнес-інвестора", - йдеться в повідомленні.
Також стало відомо, що члени цієї банди протягом декількох місяців готувалися до скоєння замовного вбивства адвоката, який є представником в Україні іноземного бізнес-інвестора.
Мотивом для вбивства назвали громадянську позицію адвоката.
"Він публічно викривав операції з земельними ділянками в курортних районах області з боку окремих посадових осіб місцевої влади. Крім того, юрист мав на меті створити в прибережній зоні комплекс відпочинку з сучасною інфраструктурою, який не мав би аналогів в Європі. Для цього адвокат планував залучити іноземні інвестиції", - пишуть в прес-службі.
"Така діяльність викликала невдоволення і опір представників місцевої влади, оскільки усувалася корупційна складова в організації туристичного бізнесу. Тому зникала можливість незаконного збагачення чиновників", - додали там.
Крім того, члени банди викрали та незаконно утримували жителя міста Одеси з метою заволодіти його квартирою. Таким "бізнесом" вони займалися не один рік.
Всі учасники угруповання затримані. За вказаними фактами відкрито кримінальне провадження за трьома статтями Кримінального кодексу: 257 (Бандитизм), 146 (Незаконне позбавлення волі або викрадення людини), а також за статтями 14 (Готування до злочину) і 115 (Умисне вбивство).


Нагадаємо,  співробітники СБУ затримали посередника і кілера, які готували замах на одеського правозахисника.









Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?