Затримання українського судді у Молдові: спливла цікава деталь
Категорія
Події
Дата публікації

Затримання українського судді у Молдові: спливла цікава деталь

Затримання українського судді у Молдові: спливла цікава деталь

Скандальний український  суддя Микола Чаус, який втік за підозрою в отриманні хабара і був затриманий у Молдові, добровільно здався поліції в Кишиневі.
Про це заявив глава Антикорупційної прокуратури Молдови Віорел Морарь, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Українські Новини.
"Він сам з'явився вчора (28 лютого) у поліцію і здався на гарячому, (зізнавшись) в тому, що він скоїв злочин, незаконно перетнувши кордон", - розповів він.
Морарь додав також, що Чаус трохи схуд.
Читайте також: Як скандальний суддя втік з України: з'явилося смішне відео
"Він не дуже був схожий на ті фотознімки, які були направлені колегами з України", - зазначив прокурор.
Також він повідомив, що Чаус затриманий на три доби, але прокуратура буде звертатися у суд з проханням обрати йому запобіжний захід.
Як повідомляв ONLINE.UA,  Микола Чаус був викритий в отриманні великого хабара на своєму робочому місці. Пізніше під час обшуку в його будинку були виявлені скляні банки з 150 тисячами доларів, які були закопані в саду.
Пізніше стало відомо, що  суддя скористався відсутністю рішення Верховної Ради на його арешт і втік, за даними оперативників, на території окупованого Криму.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?