Завдяки чому ЗСУ можуть повернути Крим — відповідь військових Естонії
Категорія
Україна
Дата публікації

Завдяки чому ЗСУ можуть повернути Крим — відповідь військових Естонії

Завдяки чому ЗСУ можуть повернути Крим — відповідь військових Естонії
Джерело:  online.ua

На думку заступника глави Генштабу армії Естонії, полковника Марка Вендли, українські військові мають перевагу у далекобійній артилерії над злочинною армією РФ і перевершують росіян за точністю завдання ударів, що може гарантувати успіх під час звільнення окупованого Криму.

Джерело: ERR

Що допоможе ЗСУ звільнити Крим  

Естонський військовий підкреслив, що оборона армії РФ уздовж лінії фронту протяжністю понад 1 тис кілометрів складається нерівномірно.

Зокрема, на Херсонському напрямку, з точки зору противника, обороні дуже допомагає велика, широка річка, перейти яку складно".

Запорізький напрямок, очевидно, допоможе українцям досягти їхньої стратегічної мети – повернення Криму, передумовою якого є перерізання сухопутних шляхів сполучення, - зазначив Вендла.

За його словами, у всіх інших областях у середньому у кожному регіоні нараховується до 400 оборонних споруд, однак у Запорізькій області їх понад 1 тис 400.

Як перевага у далекобійній артилерії допоможе ЗСУ

За словам Вендли, "Україна здатна використовувати всі свої засоби краще, точніше, ніж росіяни, тому що у ЗСУ бойова розвідка перебуває у відносно хорошому стані і тому дає змогу максимально ефективно використовувати війська".

Тому всі ці удари в глибину слугують тій самій меті й ізолюють війська на полі бою від боєприпасів, бутербродів, чого завгодно. Це, звичайно, допомагає ситуації, - пояснив Вендла.

Він також вказав на "досить показовий факт" того, що "на відстані 700 км Росія не може захистити власний десантний корабель". На його думку, це означає, що "здатності (РФ) захищати свою інфраструктуру на Чорному морі насправді завдано досить сильного удару".

Якщо говорити про безпілотники, які запускаються в бік Москви, то це в основному безпілотники невеликої маси, розміру і потужності. Але водночас вони досягають своєї мети і приносять у Москву відчуття фронту", – уточнив Вендла, висловивши думку, що ці безпілотники, найімовірніше, запустили з російської території, і поки що незрозуміло, хто стоїть за цими атаками. У будь-якому разі, той факт, що вибухи в Москві стали практично щоденним явищем, все одно показовий. Це показує, що структура ППО Москви не відповідає сучасним загрозам, - зазначає естонський військовий.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?