Завершилася рекордна переможна серія української тенісистки Світоліної
Категорія
Спорт
Дата публікації

Завершилася рекордна переможна серія української тенісистки Світоліної

Завершилася рекордна переможна серія української тенісистки Світоліної
Джерело:  online.ua

Десята ракетка світу українка Еліна Світоліна знялася з турніру Alya Malaysian Open в Куала-Лумпурі з призовим фондом $ 250 тисяч.
Як повідомляє ONLINE.UA, Світоліна не вийшла на матч проти японки Нао Хібіни через травму лівої ноги.
"Я з нетерпінням чекала повернення в Куала-Лумпур, щоб захистити свій титул. Але, на жаль, я змушена знятися з турніру через травму ноги. Я сподівалася відновитися після фіналу в Дубаї, але, незважаючи на перемогу у першому матчі, мені потрібно піклуватися про своє здоров'я, оскільки попереду ще довгий сезон", - сказала Світоліна.
Таким чином, завершилася рекордна переможна серія Світоліної у WTA-турі, що налічувала 13 матчів.
Нагадаємо, 5 лютого  Світоліна виграла престижний турнір на Тайвані, а 25 лютого  перемогла на супертурнірі в Дубаї.

Дивіться: Український тенісист Долгополов сенсаційно виграв престижний турнір: опубліковані фото
Відзначимо, що невдало зіграли українські тенісисти і в мексиканському Акапулько. Олександр Долгополов у трьох сетах поступився восьмій ракетці світу хорвату Марину Чилічу (3:6, 6:4, 0:6), а Катерина Бондаренко зазнала поразки від німкені Юлії Гергес (6:2, 4:6, 3:6). У другому раунді німкеня зіграє проти Лесі Цуренко.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?