Завезли небезпечну зброю: з Донбасу прийшли жахливі новини
Категорія
Україна
Дата публікації

Завезли небезпечну зброю: з Донбасу прийшли жахливі новини

Завезли небезпечну зброю: з Донбасу прийшли жахливі новини
Джерело:  online.ua

Бойовики на Донбасі продовжують зривати всі домовленості про перемир'я і нахабно провокують українських захисників на вогонь у відповідь. Вони дотримуються тривожної тактики - "кошмарять" бійців ЗСУ з небезпечної лазерної зброї, якою засліплюють українських військових. Про те, що відбувається на передовій на Донбасі і як бойовики атакують захисників України говориться в відео штабу ООС, передає ONLINE.UA.

Українські військові уточнили, що нова небезпечна зброя у бойовиків з'явилася близько трьох днів назад. Вони уточнили, що противник не веде відкриту атаку з неї, а тільки хвалиться. За словами українських захисників, бойовики навмисне засліплюють бійців ЗСУ на займаних позиціях, щоб змусити на вогонь у відповідь.

Слід зазначити, що бойовики регулярно порушують домовленості про перемир'я на Донбасі, які досягли президенти Франції, Німеччини, України та Росії на нормандському саміті в Парижі. Тільки за минулу добу, 21 грудня, вони шість разів відкривали вогонь по позиціях ООС. З 82-мм і 120-мм мінометів противник випустив десятки мін по захисникам Кримського і хутора Вільний. Поблизу Зайцевого, Пєсков і Новотроїцького ворог гатив з гранатометів, кулеметів і стрілецької зброї. Втрат з боку української армії, на щастя, вдалося уникнути.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що на Донбасі ворожий снайпер убив мирного жителя. Відомо, що трагедія сталася поблизу Мар'їнки кілька днів тому.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?