Заворушення біля нічного клубу в Одесі: що сталося
Категорія
Події
Дата публікації

Заворушення біля нічного клубу в Одесі: що сталося

Заворушення біля нічного клубу в Одесі: що сталося
Джерело:  Думська

Анонсований за кілька тижнів концерт в Одесі російської співачки Олени Тємнікової цілком прогнозовано призвів до вуличних протестів з боку патріотично налаштованих активістів. Як повідомляє ONLINE.UA з посиланням на місцевий сайт « Думская », концерт московської артистки, хоча й відбувся, але з запізненням на кілька годин.

За словами учасників організації «Вуличний фронт», вони за кілька днів після анонсу про концерт Тємнікової проінформували СБУ про недопустимість приїзду в Україну співачки, яка виступала в окупованому Криму. Однак жодної реакції з боку Служби безпеки так і не було. Олена Тємнікова без перешкод прилетіла в Україну та пройшла прикордонний контроль. Пікантності додає той факт, що співачка, за інформацією «Думской», не тільки відвідувала Крим, але й називає себе «фанаткою Путіна».

Перед початком концерту Тємнікової в нічному клубі «Ібіца» активісти одеського «Вуличного фронту» влаштували протест, під час якого спалили російський прапор. Концерт, анонсований на 21:30, був перенесений на кілька годин. Відомо, що він все ж таки відбувся, але вже після опівночі.

Нагадаємо, що вчора стало відомо, в яку країну здійснить свій перший міжнародний візит новий президент України Володимир Зеленський.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?