Заява посла ФРН щодо Донбасу: в мережі помітили важливий момент
Категорія
Політика
Дата публікації

Заява посла ФРН щодо Донбасу: в мережі помітили важливий момент

Заява посла ФРН щодо Донбасу: в мережі помітили важливий момент
Джерело:  online.ua

Після заяви посла Німеччини в Україні Ернста Райхеля про можливість проведення виборів на окупованій частині Донбасу в мережі помітили факт публічного визнання наявності військ Росії в Україні.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на користувачів Twitter.
Читайте також Укра їна здатна повернути Донбас силою і вигнати звідти "невпізнаних зелених чоловічків" - Цві Аріелі

Раніше Райхель допустив, що вибори на Донбасі можуть пройти до виведення звідти російських військових.
Блогер, який пише під ніком Edmond Dantes, прокоментував в Twitter слова дипломата: "Я так зрозумів, що посол ФРН публічно визнав наявність російських військ на Донбасі?"




Ігор Гаєнко: "Так. Хороший сигнал".
Політтехнолог Олексій Голобуцький: "Можна взагалі зробити їх (російських військових, - ред.) наприклад агітаторами на виборах, або спостерігачами. А можна навіть окремий список на вибори. Типу, партія "Настутнет".



Москаль у Львові: "Виходить, але їм по ** р. Вони не сліпі, а просто тупі".
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше український представник в мінській переговорній групі Євген Марчук заявив, що вибори на Донбасі можна буде провести не раніше, ніж через 3-4 роки після завершення бойових дій.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?