Збирається йти на Кремль. У Підмосков'ї озброєний чоловік влаштував перестрілку з силовиками
Категорія
Події
Дата публікації

Збирається йти на Кремль. У Підмосков'ї озброєний чоловік влаштував перестрілку з силовиками

Збирається йти на Кремль. У Підмосков'ї озброєний чоловік влаштував перестрілку з силовиками
Джерело:  online.ua

У Підмосков'ї озброєний чоловік у військовій формі захопив чужий будинок та влаштував перестрілку із силовиками. Ба більше, він оголосив, що зібрав арсенал зброї та планує йти на Кремль.

Джерело: росЗМІ

Що відомо про перестрілку у Підмосков'ї 

Згідно з даними російських опозиційних журналістів, події відбуваються в селищі "Шервуд".

Чоловік, який влаштував перестрілку, стверджує, що він "нещодавно повернувся з СВО", як влада РФ цинічно називає війну проти України.

За словами силовиків, чоловік нетверезий.

Спочатку на місце прибула охорона селища, а потім дільничний. Чоловік, який проник у будинок, погрожував поліцейському зброєю. Надходить суперечлива інформація про те, чи є в будинку заручники. ТАСС пише, що їх не було, Baza – що їм вдалося залишити будинок.

Фото - скриншот

Окрім того, повідомляється, що злочинець озброєний автоматом Калашникова.

На місце прибули бійці СОБР і ОМОН.

Інсайдери журналістів заявляють, що чоловік також кинув коктейль Молотова, внаслідок чого в будинку почалася пожежа.

Також відомо, що співробітники СОБР уже розпочали штурм будинку.

Колишній солдат РФ збирається йти на Кремль

За словами депутата Держдуми РФ Олександра Хінштейна, після того, як співробітники приватної охоронної компанії, які охороняють селище, викликали дільничного, злочинець відкрив стрілянину з автоматичної зброї.

Ба більше, він почав висувати політичні гасла, а також заявляти, що зібрав цілий арсенал зброї, щоб іти в похід на Кремль.

Озброєний чоловік – 35-річний житель Красноярська В'ячеслав Черненко. До Москви він приїхав нещодавно. Адресу котеджу знайшов за оголошенням про продаж. Спроби переконати Черненка здатися, зокрема за допомогою його матері, не мали успіху.

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?