Збирають кошти від імені ГУР та Буданова: у розвідці попередили про шахраїв
Категорія
Україна
Дата публікації

Збирають кошти від імені ГУР та Буданова: у розвідці попередили про шахраїв

Збирають кошти від імені ГУР та Буданова: у розвідці попередили про шахраїв
Джерело:  online.ua

Головне управління розвідки Міністерства оборони України попередило, що не проводить збори коштів на сторонніх ресурсах та неверифікованих сторінках у соцмережах. Там закликали довіряти лише перевіреним джерелам.

Джерело: ГУР Міноборони

У ГУР закликали не довіряти неверіфікованим благодійникам

Розвідники зазначили, що останнім часом збільшилася кількість випадків шахрайства.

Зловмисники, прикриваючись іменем Головного управління розвідки МО України та начальником генерал-майором Кирилом Будановим особисто, спекулюють почуттями українців та проводять благодійні збори з метою власної наживи.

У ГУР підкреслили, що працюють лише з благодійними фондами та волонтерськими організаціями, які мають належну репутацію та історію діяльності.

Просимо вас не перераховувати кошти невідомим «благодійникам» та довіряти тільки офіційним повідомленням. Ми вдячні вам за підтримку, але разом з тим не хочемо, аби українці у цей непростий час стали об’єктом шахрайської схеми, - зазначили в ГУР.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?