Збірна України розіграла нічию зі збірною Англії
Категорія
Спорт
Дата публікації

Збірна України розіграла нічию зі збірною Англії

Збірна України розіграла нічию зі збірною Англії
Джерело:  online.ua

Збірній України вдалось зіграти у нічию з командою з Англії в рамках 5 відбіркового туру на Євро-2024 і відібрати у англійців очки.

Джерело: Facebook Асоціації футболу України

Як Україні вдалось сенсаційно відібрати очки у збірної Англії 

Початок зустрічі був відмічений домінуванням англійців на полі. Підопічні Гарета Саутгейта вели гру у високому темпі і шукали слабкі місця в обороні української команди.

Однак ближче до середини першого тайму українські футболісти оговтались і вже на 26-ї хвилі неочікувано забили.

Циганков віддав Коноплі на хід, а той майже від лінії поля прострілив у центр штрафного майданчика. Туди влетів Зінченко та в дотик переграв Пікфорда – 1:0!

Після цього збірна Англії посилила тиск.  Кейн пробив вище воріт після передачі Саки. Натомість випад Меддісона зупинив Конопля, а передачу Вокера перехопив Матвієнко. Спробу того ж Меддісона намалювати пенальті арбітр не оцінив.

Ще до перерви англійцям вдалось зрівняти рахунок.

Кейн грамотно опустився в глибину та розкішною передачею з центрального кола вивів на ударну позицію Вокера. Оборонець "Манчестер Сіті" уник офсайдної пастки та з близької відстані пробив Бущана.

Що відбувалось у другому таймі

Ще потужніше хлопці Саутгейта заграли зі стартом другої половини. Спершу Беллінгем головою пробив у руки голкіперу збірної України. Згодом Магвайр ударом вище воріт завершив розіграш штрафного. Для "синьо-жовтих" у ці хвилини за подвиг був перехід центра поля.

А на 59-й хвилині дива реакції продемонстрував Бущан. Ініціативу на себе взяв Сака та з правого кута штрафного завдав потужного пострілу. Воротар української команди кінчиками пальців перевів м'яч у поперечину!

На 85-й хвилині вкотре героїзм проявив Бущан. Навіс Рашфорда зі штрафного воротар вибив кулаком, а потім у хаосі в штрафному майданчику "синьо-жовтих" відважно кинувся в ноги Магвайру та ціною ушкодження ліквідував загрозу біля власних воріт.

Фінальні хвилини цифри на табло вже не змінили. Отже, нічия у Вроцлаві обернулася для англійців першою втратою очок у відборі. Тепер "Три леви" мають 13 очок в активі та зберегли лідерство в групі C. Українці ж набрали 7 пунктів і принаймні поки залишаються другими. Пізніше свій матч зіграють Італія і Північна Македонія.

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?