Збірна втратила футболіста на Євро через травму в матчі зі Швецією
Категорія
Спорт
Дата публікації

Збірна втратила футболіста на Євро через травму в матчі зі Швецією

Збірна втратила футболіста на Євро через травму в матчі зі Швецією
Джерело:  online.ua

Нападник української національної збірної з футболу Артем Бесєдін отримав під час попереднього матчу проти команди Швеції отримав серйозну травму, яка вплине на його участь у подальших іграх.

Джерело: Instagram

За словами одного з тренерів збірної Олександра Шовковського, через травму коліна футболіст буквально не гратиме у всіх наступних матчах Євро-2020, які потенційно стоять перед Україною.

Наразі Бесєдіна планують відправити до Києва для обстеження. Збірна не може поки що знати ступінь пошкоджень футболіста до повноцінного лікарського огляду.

Нападник вийшов після заміни під час екстра-тайму, а до запасних направили Романа Яремчука. Вже за шість хвилин шведський захисник Маркус Даніельссон буквально влетів футболісту в коліно замість м’яча, що спричинило травму й жорстку реакцію арбітра - опоненти України грали надалі у 10-х.

Замість Бесєдіна на поле вийшов Артем Довбик, який відзначився вирішальним голом на 119-й хвилині.

Матч Швеція - Україна

Матч відбувся у шотландському Глазго напередодні у вівторок, 29 червня. Рахунок матчу був відкритий з українського боку. На 27-й хвилині м’яча у ворота шведів забив Олександр Зінченко.

Утім, невдовзі, майже наприкінці першого тайму шведська команда вирівняла рахунок до 1:1.

З таким рахунком завершилася перша половина матчу та навіть друга, оскільки жодна сторона не переважила суперника. За підсумками основного та додаткового часу було призначено півгодини екстра-тайму.

Цей сегмент протистояння відзначився надмірною жорсткістю — шведи майже від початку екстра-тайму грали у 10-х через червону картку. Лише наприкінці додаткового раунду українська збірна виривається вперед з рахунком 2:1.

Україна на Євро-2020

Одночасно у згаданий день грали між собою збірні Німеччини та Англії. Остання перемогла опонентів та пройшла у чвертьфінал - саме з англійцями доведеться далі грати команді під тренерством Андрія Шевченка.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?