Українці сильніші — найтитулованіший футболіст збірної РФ висловився про команду Шевченка
Категорія
Спорт
Дата публікації

Українці сильніші — найтитулованіший футболіст збірної РФ висловився про команду Шевченка

Українці сильніші — найтитулованіший футболіст збірної РФ висловився про команду Шевченка
Джерело:  online.ua

47-річний колишній гравець Роми і Порту, найтитулованіший футболіст збірної Росії Дмитро Аленічєв вирішив поділитися своєю думкою про виступи збірних України на Євро-2020. Він неочікувано для всіх почав хвалити українських футболістів та навіть визнав, що вони наразі сильніші, ніж росіяни.

Джерело: Спорт-Експрес

 Дмитро Аленічєв порівняв російську і українську збірні на Євро-2020

"Навіть проти серйозного суперника реально показувати хороший футбол. Приклад – Україна проти голландців. На мій погляд, їх битва стала найбільш видовищною зустріччю на Євро – принаймні поки що. Команда Шевченко показала відмінну гру, довівши, що можна майже ні в чому не поступатися однією з найсильніших команд континенту. А перемогою над Македонією вони тільки зміцнили гарне враження. Змушений визнати: тут і зараз українці трохи сильніше нас. Втім, не виключено, що в плей-офф щось зміниться", – озвучив свою думку з цього приводу переможець Ліги чемпіонів і Ліги Європи.

Група збірної України на чемпіонаті Європи-2020

  • Як уже згадувалося раніше, після двох турів у групі C збірні України та Австрії мають у своєму активі по 3 очки;

  • Саме ці дві національні команди в очній зустрічі вирішуватимуть долю другої путівки квартету в плей-офф Євро-2020.

  • Українська збірна проведе останній, третій тур групового етапу Євро-2020 у матчі проти австрійського суперника, який заплановано на вечір понеділку, 21 червня.

  • Варто звернути увагу на те, що Нідерланди, які вибороли дві перемоги, вже гарантували собі вихід в 1/8 турніру.

Як стверджує півзахисник Олександр Караваєв, протистояння з австрійцями вирішить подальше положення збірної в континентальному турнірі.

“Ми маємо бути більш розкутими, грати у свою гру, виконувати те, чого від нас вимагають. Факт перемоги та підтримка наших уболівальників на стадіоні, яких було дуже багато, дають дуже позитивні емоції. Цей поєдинок буде вирішальним”, — наголосив він.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?