Матч Україна — Північна Македонія. Команда Шевченка яскраво розбила суперника 2:1
Категорія
Спорт
Дата публікації

Матч Україна — Північна Македонія. Команда Шевченка яскраво розбила суперника 2:1

Матч Україна — Північна Македонія. Команда Шевченка яскраво розбила суперника 2:1
Джерело:  online.ua

Днем у четвер, 17 червня, українська національна збірна з футболу провела матч проти команди з Північної Македонії - у двобої групового етапу Євро-2020 українці розгромили суперника.

Джерело: трансляція матчу

Двобій почався о 16:00, а проходив на полі стадіону в румунському Бухаресті, де збірна України тренувалася перед іграми європейського турніру.

Українська команда спромоглася вже у першому таймі забити два м’ячі у македонські ворота. Авторами голів стали Андрій Ярмоленко та Роман Яремчук, вони забили їх майже миттєво - на 29-й і 34-й хвилинах зустрічі.

Пізніше македонцям вдалося трохи відігратися - один гол в українські ворота був забитий на 57-й хвилині.

Україна на Євро-2020

Українці завдяки перемозі залишилися завдяки трьом балам на третій сходинці у дивізіоні, де вони протистоять Нідерландам, Австрії та відповідно македонцям. Всі збірні попереду України також мають по три бали. Лідером підрозділу стали нідерландці, з якими Україна провела перший матч на турнірі - тривала боротьба принесла нашій збірній поразку з мінімальною перевагою суперника 3:2.

Напередодні другого двобою головний тренер Андрій Шевченко попереджав гравців, що після Нідерландів не можна розслаблятися. Північну Македонію він назвав суперником, який спроможний здивувати навіть топові збірні.

“У нас серйозний матч проти Північної Македонії. Ця команда заслуговує на повагу, у неї є характер. Вона грає у своєму стилі за схемою 5—3—2. Команда непогано виходить у контратаки. За останні роки в них було кілька хороших ігор і перемог над топ-командами. Ми повинні бути уважними, особливо під час контратак суперника”, - пояснив він напередодні.

Своєю чергою македонський тренер Ігор Ангеловський підкреслив, його команда гратиме виключно на перемогу.

“Ми маємо діяти на повну потужність, адже ми виступаємо на Євро. Тільки тоді ми зможемо досягти доброго для нас результату. Ми приїхали на Євро, аби вийти до плей-офф. Й у нас є ці шанси. Ми не відчуваємо тиску, у нас є мотивація, і ми будемо грати тільки на перемогу”, - додав він.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?