Нідерланди — Україна. Відео голів яскравого матчу Євро-2020
Категорія
Спорт
Дата публікації

Нідерланди — Україна. Відео голів яскравого матчу Євро-2020

Нідерланди — Україна. Відео голів яскравого матчу Євро-2020
Джерело:  online.ua

Українська національна збірна провела перший матч Євро-2020, який виявився надзвичайно напруженим і динамічним, однак завершився поразкою з мінімальною перевагою на користь Нідерландів.

Джерело: дані турніру

Підшефна тренеру Андрію Шевченку команда завершила перший виступ на європейському чемпіонаті з рахунком 3:2.

Рахунок було відкрито лише у другому таймі. Нідерландський нападник Вейналдум забив перший гол матчу на 52-й хвилині. Лише за 6 хвилин потому українська команда пропустила другий гол.

Утім, пізніше українці здобули на той момент нічию завдяки двом так саме оперативно забитим м’ячам у ворота іноземців.

Лише на 85-й хвилині перебіг матчу став більш передбачуваним - нідерландець Дюмфріс забив третій гол і закріпив таким чином перевагу над українськими опонентами. Саме з цим рахунком матч і завершився.

Україна на Євро-2020

Українська національна збірна провела поки що перший матч на груповому етапі. Вона упродовж червня проведе матчі проти інших опонентів зі своєю групи. Підшефні тренеру Андрію Шевченку футболісти виходитимуть на поле за наступним графіком:

  • Україна – Північна Македонія, 17 червня (початок о 16:00);

  • Україна – Австрія, 21 червня (початок о 19:00).

Станом на понеділок, 14 червня, Україна поки що посідає третю сходинку в підрозділі. На першій знаходиться Австрія, яка видовищно розгромила македонців з рахунком 3:1. Далі йдуть нідерландці, що здобули перемогу над командою Шевченка.

Шевченко про поразку збірної

Головний тренер попри поразку відзначив роботу підопічних, оскільки вони належним чином відреагували на стрімке погіршення на полі. Команда буквально зрівняла рахунок після “просадки”.

“Був цікавий матч, швидкий, дуже багато моментів у виконанні однієї й іншої команди, цікавий розвиток атак. Ми могли б і не пропускати такий м'яч у кінці. Хочу подякувати команді за ту реакцію, яку вона продемонструвала за рахунку 0:2. Хлопці знайшли в собі сили пресингувати. Ми перебудувалися, випустили свіжішого гравця в середину поля, десь налагодили баланс. Команда дуже добре себе проявила”, - резюмував Шевченко.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?