Шевченко розповів про візит Луческу у збірну перед Євро-2020
Категорія
Спорт
Дата публікації

Шевченко розповів про візит Луческу у збірну перед Євро-2020

Шевченко розповів про візит Луческу у збірну перед Євро-2020
Джерело:  online.ua

Головний тренер київського клубу “Динамо” Мірча Луческу відвідав українську національну збірну під час тренування напередодні матчів Євро-2020, підтвердив Андрій Шевченко.

Джерело: Шевченко в Румунії

За його словами, румунський фахівець відвідав команду під час тренування на спортивній базі в Бухаресті. Він привітав гравців та коротко переговорив з керманичем збірної.

Шевченко своєю чергою відзначив, що футболісти однозначно будуть хвилюватися перед початком континентального національного чемпіонату.

“Перш за все, я дуже радий, як нас зустріли в Бухаресті. Нас уже відвідав Мірча Луческу. Хлопці добре розмістилися, ми задоволені умовами, які тут є. Луческу провів дуже хорошу роботу в "Динамо". Виграв чемпіонат. Відмінна гра. Мірча допомагає рости українським футболістам. Ми запросили його на тренування. Звичайно, гравці відчуватимуть тиск, але він приємний. Це фінальна частина, один з найважливіших моментів, яким хлопці повинні насолодитися”, - пояснив тренер.

У травні стало відомо, що Мірча Луческу призначили амбасадором української збірної на чемпіонаті Євро-2020. Це підтвердили після першої хвилі повідомлень від журналістів з відповідного приводу.

У попередньому місяці тренер “Динамо” поїхав до Бухареста, де тоді ж почав підготовку для того, аби українська команда отримала максимально можливу підтримку на матчах турніру, що проходитимуть на румунських стадіонах.

“Була домовленість із керівниками Української асоціації футболу (УАФ). Вони говорили з Мірчею під час фіналу Кубку і просили його посприяти тому, щоб румунські вболівальники сприймали нашу збірну на Євро як свою, і вболівали за неї, як за свою команду”, - пояснив рішення щодо Луческу журналіст Ігор Циганик.

Нещодавно українська збірна провела кілька тренувальних матчів проти різних суперників, які мали б стати розігрівом перед Євро-2020. Останній матч українці провели проти Кіпру та розгромили суперника з рахунком 4:0.

Цікавим моментом щодо України на континентальному чемпіонаті стане оновлена форма збірної, на якій зображений контур державних кордонів, а також гасла “Слава Україні” - “Героям слава”.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?